Anmälan till Earth Hour, wwf.se!!!

Hej allihopa! :)

Ni som tänkte va med på Earth Hour ikväll, glöm inte att anmäla er på:
http://www.wwf.se/v/klimat/1212524-earth-hour-2009-anmalan-for-privatpersoner
Eller anmälan för företag, organisation, skola eller vad ni nu är, men jag antar att de flesta (eller de få, rättare sagt ^^) som besöker min blogg gör det som privatpersoner. ;P Hur som helst, GLÖM INTE att ANMÄLA er, SENAST HALV 9 ikväll! Och glöm inte EARTH HOUR för den delen heller, 20.30-21.30! :)  Listan på hemsidan (därför måste ni anmäla er) gör att politikerna ser folks engagemang, och det är ju inte fel. ;) Man måste va 18 för att skriva på, men jag bad brorsan och pappa göra det, så försök höra med era föräldrar om ni är under 18. :) Det enda man behöver skriva är namn, mail och bekräfta i en ruta att man är myndig.

Ha en bra kväll! :)
Kramar!
/ Jennie



I'll be eighty-seven; you'll be eighty-nine. I'll still look at you like the stars that shine...

Men man kan inte undgå att texten är fin. <3 Naivt och lite orealistiskt, visst, att ett par skulle hålla ihop så länge, men söt. :) Och musiken ihop med texten gör det ultimata :)

Taylor Swift - Mary's Song (Oh my my my)

She said, I was seven and you were nine
I looked at you like the stars that shined
In the sky, the pretty lights
And our daddies used to joke about the two of us
Growing up and falling in love and our mamas smiled
And rolled their eyes and said oh my my my

Take me back to the house in the backyard tree
Said you'd beat me up, you were bigger than me
You never did, you never did
Take me back when our world was one block wide
I dared you to kiss me and ran when you tried
Just two kids, you and I...
Oh my my my my

I was sixteen when suddenly
I wasn't that little girl you used to see
But your eyes still shined like pretty lights
And our daddies used to joke about the two of us
They never believed we'd really fall in love
And our mamas smiled and rolled their eyes
And said oh my my my...

Take me back to the creek beds we turned up
Two A.M. riding in your truck and all I need is you next to me
Take me back to the time we had our very first fight
The slamming of doors instead of kissing goodnight
You stayed outside til the morning light
Oh my my my my

A few years had gone and come around
We were sitting at our favorite spot in town
And you looked at me, got down on one knee

Take me back to the time when we walked down the aisle
Our whole town came and our mamas cried
You said I do and I did too
Take me home where we met so many years before
We'll rock our babies on that very front porch
After all this time, you and I

I'll be eighty-seven; you'll be eighty-nine
I'll still look at you like the stars that shine
In the sky,
oh my my my...


Nä, nu ska jag sova. Skola imorn, hals i uppror, lite sömn. Ingen bra kombination! Skola imorn, hals i uppror, lagom sömn. Sounds better ;P

Gonatt sovgott!
Hugs!

/ Jennie


Take me back to the house in the backyard tree...

Usch! Ineffektivitet! Inte bra! Precis vad jag INTE behöver.
Ni läste kanske mitt inlägg innan det innan detta, som hette "Jennie goes duktig"? Well, nu är det snarare "Jennie goes oduktig". :S

Istället har jag spenderat kvällen med att frossa i musik av Taylor Swift (mestadels), men även Tim McGraw, Faith Hill och lite annat :) Jag känner hur meningen börjar bli "Jennie goes country-nörd". :D Haha nej, men det är faktiskt bra musik :) Speciellt Taylor Swift :) Har haft Mary's song (oh my my my) på huvudet hela kvällen, därav bloggrubriken som är en del av hennes text. (och också ett uttryck för min saknan av tiden utan plugg och ansvar)

Så, nu tänkte jag plåga er lite också med låten, så att ni får den på huvudet. ;) Haha, om ni ens får det. xD Worth a try (6) ;)

Taylor Swift - Mary's song (oh my my my)



Ps, ledsen att det blev High School Musical-version, men det va den jag hittade som inte var blockerad, ofunktionell att "bädda in", barnversion, sjungen av en basröst, osv. :P Ds.

I miss USA/ Nattsurfande / XXI

Sitter just nu, alldelles för sent på natten, och saknar USA. I miss Tatiana, Whitney, Ray, Rita, Diante, Lorraina, Pierce, Leylan (ir vad han nu hette, jag fick aldrig grepp :S xD) , huset (biiig and cool :D), naturen, bergen, de roliga skyltarna vid vägkanterna, shoppingen, maten vi fick hos värdfamiljen, värmen, kvällsbönerna, alla mysiga spelstunder, Tatis "väldigt lugna" bilkörning ;), den mysiga musiken, chocolate chip cookiesen, ja till och med kyrkan. (delar av den xD)

Usch, jag vill tillbaka! :O

Men men, tilsvidare får jag sitta och glädja mig åt minnerna :) Just nu sitter jag inne på forever21.com och saknar allas vår XXI. :) De har såå snygga kläder där! :D På hemsidan också, undra om man kanske kan beställa hem nåt? :) Men dels kostar frakten, dels måste jag växla till USD och dels vet jag inte ens om de kan skicka till Sverige. Förmodligen kan de det iofs. Men jag får se. Could be worth a try. Jag menar, titta bara på de här..:)


















Och där försökte jag ändå begränsa mig till några att visa. xD
Nä, jag hoppas verkligen att Forever 21 kommer till Sverige, som enligt rykterna! :) Och att det inte är så hemskt dyrt där som det är på t.ex. Topshop. Det är ju billigt på XXI i USA (mycket är billigare där iofs xD), borde inte det räcka? (A)

xoxo
/ Ninni


Jennie goes duktig :D

Har kanske inte riktigt såhär mycket plugg, men känns nästan så :S

Bortsett från den här korta bloggpausen, har jag nu pluggat ordentligt utan pauser (mer än då telefonen ringde, men det kan man ju inte rå för :P)  i kanske en timme och skrivit klart svenskan, läsloggen. Nu är det bara civicsen kvar, sen kan jag pusta ut för i kväll i alla fall. :) (borsett från det jag ligger efter i, men jag orkar inte bry mig om det nu, jag är faktiskt sjuk!)

Föressten, varför gör man allt så otroligt effektivt kvällen före/dan det ska in, men otroligt ineffektivt en vecka innan? :S Tänk vad mycket tid man skulle spara och oro man skulle slippa om man gjorde allt en vecka innan! Men det lär nog vara ett evigt mysterium för oss gymnasieelever, för min del tyvärr ganska olösligt förmodligen. :S

Men men, nu har jag vart duktig och nu ska jag gå tillbaka och fortsätta vara duktig. :)
Och fortsätta bombadera min stackars hals med te, i hopp om att den blir bättre tills imorn. Trött på vara en kråka i mänsklig skepnad, med halsont! :S

Hugs!
/ Jennie

Vad har staterna gjort med mig? xD

Igår hade vi utvecklingssamtal, och efter det gick jag och mamma till ett fik i Liljeholmen och fikade, vilket vi alltid nu under gymnasiet har gjort efter utvecklingssamtal. :) Mysig tradition! I alla fall, på fiket spelade de någon slags countrymusik. Jag visste inte vem eller vilka det var, men jag visste att jag gillade det grymt. Mamma gick och frågade vilken skiva det var, och de svarade Johnny Cash. Jaha, att jag inte visste det, tänkte jag...Han är ju känd. I alla fall, bestämde mig för att kolla upp honom på youtube sen och ev föra över lite låtar till mp3:n.

Sagt och gjort, nu sitter jag här, har nyss lyssnat på 3 Johnny Cash-låtar och diggat alla och håller för fullt på att föra över till mp3:n. Okej, Taylor Swift är en sak. Hennes låtar påminner lite om det jag brukade lyssna på innan, lite mer åt country-hållet i vissa låtar bara. Men Johnny Cash? Vad har det blivit av mig där borta i Amerika? xD

Inte nog med det, jag har på senare tiden blivit extremt förtjust i hattar (fast jag äger bara en snygg för tillfället xD) och skjortor. Och jeans till. Så sprang jag omkring halva melodifestivalskvällen med kompisarna i lördags (andra halvan vad jag tvungen att leka schlagernörd X'P), och stortrivdes. Och jag ångrar starkt att jag inte köpte en cowboyhatt i USA.

Det tål att tänkas på..Med oro!
Kommer jag flytta till Texas och driva boskap efter gymnasiet? X'P


Kommer min framtida man se ut såhär? X'P

xoxo!
/ Yänn

Att våga ta chanser...

Människor, en sak jag har lärt mig lately är att det man oftast ångrar i livet är det man inte gjorde, snarare än det man gjorde. Blir du erbjuden ett jobb/en skolplats i en annan stad som du gärna vill ha men inte vet om du vågar chansa, ta chansen! Träffar du en snygg kille i skolan, våga satsa och se vart det bär! Får du chansen att hålla tal inför 300 pers då du egentligen är jätteblyg, do it! Springer du på en förebild på stan och vill berätta för denne hur mycket den betyder, tell him/her!

För det absolut värsta som finns är att i efterhand gå och tänka att "jag skulle gjort det, jag skulle sagt det". Jag skulle tagit chansen, men jag vågade inte. Nu är det försent. Försent! Usch vad jag hatar det ordet just nu! :( Too late! Försent! Zu spät! :'( IT SUCKS! IT SUCKS! IT SUCKS!

Visserligen är det inte alltid bara ens eget fel. Kompisarna kunde ha slutat tjata på dig att stanna kvar i staden. Killen kunde ha tagit kontakt med dig istället för tvärtom. Folk kunde ha släpat upp dig på scenen. Förebilden kunde ha sett ditt tvekande och frågat om du ville ha en autograf. Så kan man alltid hålla på, men inget blir bättre av det.

Samtidigt blir inget bättre av att klanka ner på sig själv heller, för att man inte vågade. Men det är lätt hänt. Man vill bara spola tillbaka i tiden och knuffa sig själv upp på scenen, bjuda ut killen på dejt, flytta till den andra staden, hålla tal inför förebilden om hur underbart personen talar/skriver/agerar, osv.

Har man tur lär man sig något efter sitt misstag. Nästa gång kanske man flyttar till ett annat land där man inte känner någon, bjuder ut killen utan att tveka en sekund, spelar huvudrollen i en musikal inför 1000 pers eller själv blir en såndär idol som folk tvekande närmar sig på stan. Men det gör inte misstaget mindre hemskt, speciellt inte efter händelsen. Man har fortfarande en gnagande känsla av "what if", tänk om. En känsla som kanske försvinner med tiden, men som man helst hade klarat sig utan.

Jag har sagt det förr, jag säger det igen.
VÅGA CHANSA! TAKE A CHANGE! VAR INTE RÄDD! DON'T BE SCARED!

Försök lära er av mitt misstag, det tänker jag göra i alla fall.

Kramar!
/ Jennie

Ps. Jag reste till Salt Lake och bodde hos en familj jag aldrig träffat, med en tjej i klassen jag inte kände så bra och chansade på att jag skulle lära känna folk där. Jag gick upp på talarplatsen i mormonkyrkan och pratade om min tro inför minst ett tresiffrigt antal mormoner i ett annat land, på engelska, trots att jag är blyg. Jag gick darrande fram till Martina Haag i Gallerian och sa hur mycket jag gillade henne som författare. Men när det kom till killen, lät jag rädslan ta över. Eller blygheten. Någonting. Tills det blev försent. WHY? :S Ds.

Idag gjorde jag klart presenten till...mig xD

Juste, unnade mig två presenter idag. :)
Båda kan ni se på bilden brevid, och nej det är inte gitarren. xD Det är pappas gamla, för den jag fick då jag fyllde år har en massa strängar som krånglar så det är oftare jag inte kan använda den än då jag faktiskt kan använda den. :/ Sad but true.

Anyway, den ena ligger i påsen långt ner till vänster men vad det är i tänker jag inte säga. :P Den andra har jag inte köpt utan gjort själv, en ackordbok till Taylor Swifts låtar. :) Haha, väldigt avancerad! (not!) Men jag blev glad i alla fall, trots att jag visste vad jag skulle få. X'P Ok det där började låta töntigt. Men ibland måste man faktiskt ge sig själv presenter också, det är man värd! Och jag ville ju ha hennes låtar utskrivna så varför inte alla samlade liksom. :) Rosetterna på sidan var liksom bara en prick över i:et, gulligt gulligt! ;)

Så, nu ska jag läsa lite. :)

Natti Natti!
/ Jennan












En superkraft...

Vilken superkraft skulle ni välja om ni fick ha en?
För mig är det olika, men just nu skulle jag bli väldigt glad om jag kunde läsa vissa människors tankar, eller i alla fall förstå varför de gör som de gör.

Sen vorde det ju såklart inte fel att kunna flyga, vara osynlig, vara überstark, vara på fler platser samtidigt, och så vidare. :) Men nu sa vi ju en sak och då tycker jag vi håller oss till det. ;)

Btw, imorn är det utvecklingssamtal. Så den enda superkraften jag behöver nu är någon som gör att mamma skärper sig och inte blir pinsam. xD Haha nej jag skojade bara, hon brukade sköta sig. Spec nu när det bara är hon och inte båda föräldrarna. :) I'll be fine. Synd att vi inte är lediga på onsdag bara. Istället blir det filmkunskapsprov och sluta 17.00. Jippie! :S

Ha det bäst!
/ Ninni


Monster i farten ^^

Ville bara varna för föregående inlägg, att när jag skriver sånna där sentimentala inlägg är det ofta PMS-monstret (eller bara trötthet) som ligger bakom, så ta dem med en nypa salt. Det finns sanning bakom inlägget och jag är bekymrad över det jag skrev om, men världen har inte gått under och jag kan inte veta säkert än. (även om chansen är stor att mina aningar stämmer :(  )

För övrigt borde jag bekymra mig om plugg istället för killar(killen). Skulle nyss gå och helhjärtat försöka (eller ialla fall försöka) jobba med engelskan, där vi har open book-exam imorn. Istället blev det till att helhjärtat sätta sig vid datorn och föra in de Taylor Swift-låtar på mp3:n som jag inte hade innan. xD Men mina damer (och herrar?), SEN ska jag göra engelskan. ;) Och förhoppningsvis få lite sömn inatt också.

Min kära mamma satte sig och skrev ett tackbrev till värdfamiljen i Utah idag. :) Jättegulligt brev och jag tror de blir glada, men såklart ska hon överdriva. xD "Vi ska gå med Jennie till mormonkyrkan och kolla, det ska bli så himlans kul, tjofaderalla!" Ok så skrev hon inte exakt, men iaf. xD Och det hon sa till mig förut va "Du får gå dit om du vill, men jag tänker INTE följa med!". Hmm, hmm. Mormon eller inte, budordet "Du skola icke ljuga", borde hon nog plugga in.

Nä, nu ska jag återgå till att helhjärtat fixa med mp3:n. :D Och sen ska jag helhjärtat (?) plugga engelska. Mitt hjärta behöver annat att tänka på än kärlek just nu. Och den kärlek somär värd att tänka på är den till min familj och mina vänner. Annan kärlek är bara dumt att hoppas på, because all it does is to make you dissapointed, om och om igen.
Och nu är det nog med sentimentala inlägg för idag.

Ha en trevlig (are) natt! (än vad jag kommer få) X'P
Hugs!
/ Jennie

Drew talks to me

and I really hope that he says that it's just a joke. Otherwise, it's just another naive love story. Why did he gave the signs in that case? Or wasn't it signs? Then what WAS it?


I don't want it to be that way!
(Taylor Swift - Teardrops on my guitar)

Teardrops On My Guitar lyrics

Drew looks at me I fake a smile so he won't see
What I want and I need
And everything that we should be
I'll bet she's beautiful
That girl he talks about
And she's got everything
That I have to live without

Drew talks to me
I laugh 'cause it's just so funny
I can't even see
Anyone when he's with me
He says he's so in love
He's finally got it right I wonder if he knows
He's all I think about at night

He's the reason for the teardrops on my guitar
The only thing that keeps me wishing on a wishing star
He's the song in the car I keep singing
 Don't know why I do

Drew walks by me
Can he tell that I can't breathe?
And there he goes, so perfectly
The kind of flawless I wish I could be
She better hold him tight
Give him all her love
Look in those beautiful eyes
And know she's lucky 'cause

He's the reason for the teardrops on my guitar
The only thing that keeps me wishing on a wishing star
He's the song in the car I keep singing
Don't know why I do

So I drive home alone
As I turn out the light I'll put his picture down
And maybe get some sleep tonight

'Cuz he's the reason for the teardrops on my guitar
The only one who's got enough of me to break my heart
He's the song in the car I keep singing
Don't know why I do

He's the time taken up but there's never enough
And he's all that I need to fall into
Drew looks at me
I fake a smile so he won't see

© TAYLOR SWIFT PUB DESIGNEE; HILLSBORO VALLEY SONGS; SONY/ATV SOUNDS D/B/A TIMBER PUB CO; SONY/ATV SONGS D/B/A TREE PUBG CO;

You're here, you're eyes are looking into mine, so baby make me fly


En del dagar känner man bara på sig att de kommer bli bra. Man går upp, får tid till att fixa sig lite extra snygg, hinner äta ordentligt med frukost (eller i alla fall jämfört med annars), väljer klackskor just för att känna sig extra fin under dagen, hinner med en någorlunda i tid buss, har perfekt musik i mp3:n, stiger nynnandes (nästan (A) ) in i skolan, sätter sig för att jobba och vips!, så är dagen förstörd.

Nej då, jag bara skojade med slutet. Skoldagen har vart asbra, ändå har väl inget spec hänt. :) Eller jo, det beror på hur man ser det. Men det är inget jag nämner detaljerat här. Hur som helst, sånna här dagar kan någonting gå dåligt eller va tråkigt och under tiden sitter man kanske och suckar, men sekunden efter lyckas man rycka upp sig och skutta vidare till nästa tråkighet eller rolighet. Man lyckas hålla blicken hög, ögonen glittrande och munnen uppåt, trots små vardagsbekymmer som kan dyka upp.

Ibland får man lite hjälp på traven också. Tänk till exempel vad ett leende kan göra! Från "rätt" person (eller vem som helst, men just idag vill jag inte fokusera på det) kan bara ett litet leende få en att studsa på moln timmar efter! Kanske inte konstant, men minnet sitter kvar. En del dagar önskar man kunde vara mycket längre! Speciellt vissa ögonblick. (A)

Men. Hur. I. Hela. Friden.
Kan jag känna likadant efter snart 2 år? :O
Det måste va ett gott tecken..:)

Hugs
/ Jennie

Period nr 10 859 xD




Haha men som ni säkert noterat har jag ganska mycket perioder då det kommer till musik. Ett tag är det Blümchen, Blümchen, Blümchen, Blümchen. Sen Kocky, Kocky, Kocky, Kocky. Månaden efter blir det Mamma, Mia, Mamma Mia, Mamma Mia.  xD Sen blir det Mia Rose, Mia Rose, Mia Rose. (typ den ordningen, lite gick de kanske in på varandra men :P) Och sen ABBA, ABBA, ABBA, ABBA ett bra tag. :P Nu har det ändrats igen och blivit Taylor Swift, Taylor Swift, Taylor Swift, Taylor Swift. X'P Hon är så sjukt grym! :D Egentligen är väl en del av låtarnas innehåll ganska meningslösa, men feel-good-låtar liksom. :) Och en del, för att inte säga flera, har en vettig innebörd. :)

Jag undrar lite vad som orsakar dessa perioder. Är det brist på nytt material att lyssna på? Eller lyssnar jag för mycket på det jag har så att jag lyssnar sönder det? Jag vill ju inte lyssna mindre liksom, när det är så bra. (A) Hmm, det får väl va ett mysterium ett litet tag till. :P

Hur som helst så köpte jag "Fearless", hennes nya och andra album, idag. :) Dagen det kom ut på haha. xD Det va ganska kul, för jag satt och lyssnade på hennes låtar på tunnelbanan och förundrades över hur bra de var, och så helt plötsligt såg jag reklamaffischen om att hennes nya album fanns att köpa från och med den 11 Mars, och dagen jag såg det va igår, den 10. :P I couldn't help it, had to go and buy it today after school. :) And so I did! :D Och nu ska jag sluta prata engelska. xD Haha, jag skrev nästan parta engelska. X'P

Nu ska jag försätta sönderlyssna skivan lite till. (A) Haha nej då, det här är första gången jag lyssnar. :) På skivan iaf! Låtarna ska vi nog inte prata om (A), har lärt mig många av dem på en del dagar. xD Illa, illa. Bara att räkna ner till nästa musikperiod då. X'P

Kramar!
/ Jennie

Taylor Swift - Love Story

Bäddar in lite från USA lite här och där, här va en låt vi lyssnade på en hel del i USA. :) Taylor Swift - Love Story. Ni anar inte american teenagers-känslan då man åker i en stor (hög iaf (A) ) bil på krokiga vägar med soligt väder utomhus och lyssnade på sånhär musik! :P



Kramar!
/ Jennie

Ps. Sofie, sööök på google eller tala förstånd med din data! xD NÅN gång måste du ju ha youtube X'P Ds.

Du är vad du äter? :S




Nyss (eller ganska nyss :P) hemkommen från "the land of junk food", börjar jag seriöst bli orolig för min egen hälsa! Inte så att jag har gått upp 10 kilo eller fått en ballongmage, men jag är orolig för mina matvanor. Ok idag t.ex, så åt jag tacos till lunch med massa grönsaker och inte så mkt fett, det va väl helt ok. Till middag åt jag fläskpannkakor med hjortronsylt och lite soppa och det va väl acceptabelt det med. Men i övrigt! Har liksom ätit två Oreos, några bitar Marabou Mjölkchoklad, några bitar fruit snacks från Kellogs och pyttelite chips. Och det är söndag! Inte nog med det, igår åt jag kladdkaka och Ahlgrens Bilar (inte samtidigt då X'P) och i fredags åt jag också onyttigheter.

Det är farligt att ha massa onyttigt hemma, speciellt efter att ha kommit hem från en resa som till stor del bestod av onyttig föda. Det blir liksom svårt att ställa om då. Inte kan jag va säker på att jag kan ställa om nästa vecka heller, för då har jag fortfarande kvar massa skräpmat hemma, plus att jag har mycket plugg att göra vilket kräver energi vilket man ju tyvärr kan få kortvarigt tack vare snacks. Undra om jag skulle gömma undan massa av det jag tagit hem från USA och försöka glömma det tills vidare? Men det lär nog inte gå så bra, med risk för att låta pessimistisk, men det är nog så det är. :/

Inte har jag tränat som jag borde heller. Men det är faktiskt förståeligt, kom ju hem i onsdags. Vilket betyder att om jag börjar träna som vanligt nästa vecka så är allt som det ska. Sen får väl junk food problemet lösa sig på nåt sätt, förhoppningsvis inte om alltför lång tid. X'P

xoxo
/ Jennie

Hemma igen + utmaning!

Hej!
Nu är jag hemma igen från Utah, allt är bra! :) Mer om resan kanske kommer, med tanke på min seghet med Norrlandsresan vill jag inte lova nåt. xD Men jag har haft det bra!

Här är en liten utmaning som jag såg i Cornelias blogg (se länkar).

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 3 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja på första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, Hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar. Lycka till!

1. Vad heter du? Jennie
2. Ett ord på fyra bokstaver: Japp
3. Flicknamn: Josefin
4. Pojknamn: Jakob
5. Yrke: Justitieminister
6. Färg: Jade (ja jag erkänner, slog upp det och det är ett engelskt ord för nån slags grön nyans xD)
7. Klädesplagg: Jeans
8. Mat: Jordgubbe
9: Sak i badrummet: Jacuzzi (om man är rik i alla fall xD)
10. Plats/stad: Jönköping
11. En orsak att vara sen: Jag missade bussen (nej nej, det säger jag aaaldrig (A) xD)
12. Något man skriker: Jippie!
13. Film: Jordgubbar med riktig mjölk X'P
14. Något man dricker: Juice
15: Band: Jonas Brothers (xD xD xD)
16. Djur: Jordekorre
17. Gatunamn: Julias väg (Japp, den ligger i Värnamo, postnummer 33141)
18. Bil: Jaguar
19: Sång: Just like that - ABBA ( http://www.youtube.com/watch?v=Yk3ob78gLec )


Jag utmanar:
- Jennie (muhahaha, samma bokstav ;) )
- Sofie
- Katja
(alla i länkarna)

Hugs!
/ Jennie

Ett litet levnadstecken fran moi :P

Hej "alla"! :)
VIlle bara saga att jag lever och har det bra.
Mer orkar jag inte skriva nu, dessutom vill Therese nog ha datan nu. :P
Hoppas ni mar bra!
Kramar!
/Jennie

RSS 2.0