Inatt jag drömde något som jag aldrig drömt förut...

En del drömmar vill man bara ska stanna för evigt. :D


Drömde inatt att jag var på Taylor Swift-konsert. Fast den va asdålig, och jag blev så besviken eftersom att den förra jag va på i Oberhausen var ju så bra. Sen när jag va påväg ut från konserten såg jag massa fans samlade vid några bänkar. Tänkte "ska jag gå hem?" men sen tänkte jag att "va fan, kvällen kan ändå inte bli sämre".

Så jag gick dit, och det visade sig vara en kö med fans och Taylor sprang omkring och klappade alla i händerna som hon alltid gör på konserterna (inte efter dock xD) Jag skyndade mig fram, men hann inte hälsa på henne eller bli high five-ad. Så jag satte mig besviket vid några andra och började prata med dem om att jag hade missat henne. Jag satt och babblade på för fullt, då hon plötsligt kom fram till oss. "Ja", tänkte jag, "nu kanske jag får en high five".

Men ännu bättre; hon satte sig vid oss. :D Jag satt och babblade på fortfarande, de andra satt knäpptysta. Så kom jag på att jag kanske skulle låta dem prata lite oxå, för det va ju deras favoritartist oxå, men när jag tystnade och vände mig mot dem, sa de inget. De fortsatte stirra som om Taylor var en ängel eller nåt xD Så jag vände mig mot henne igen. Då sa hon "aww, you guys are so quiet, it's so cute".  Och jag log lite genant, för jag hade ju inte precis vart tyst xD Sen blev jag oxå blyg. xD 


Och sen vaknade jag :(





Fast jag hoppas såklart att drömmen var en framtidsvision en syn på vad som ska hända liksom, inte en vanlig nattdröm ;)

PRODUKTIV men passiv. (latdag?)

Idag har jag:

Vaknat sent. Ätit frukost på sängen. Läst Harry Potter.
Duschat, släppt ut Puma och suttit på facebook.
Pratat i telefon med Katja och lyssnat på oändligt många countrylåtar på youtube.
Diskat, städat köket, småstädat hallen och vardagsrummet och lämnat återvinningen.
Cyklat till Skarpnäck, runt och tillbaka och pratat i telefon med Ola.
Ätit middag och kollat på "Himlen är oskyldigt blå" med mamma.


Det markerade är saker som känns som att de gör dagen till en latdag, och dessa saker har tagit upp den största tiden av min dag. Ändå, om man kollar hur många saker som inte är markerade, så kan man dra slutsatsen att jag faktiskt inte har varit så lat ändå.

Sedan är ju varken kolla på film eller prata i telefon särskilt produktivt i och för sig, men det är i alla fall socialt, och då blir dagen lite mindre latdag än om man spenderar dagen hundraprocentigt med sig själv. xD

Oavsett om jag nu har varit lat eller inte, så har dagen varit en bra dag :) Har känts avslappnad, men ändå blivit mkt gjort :)

Nu ska jag sova, så får vi se vad dagen ger i morgon :)

Kramar!
/ JeNnIe

Tröttheten gör mig kreativ

Efter att ha sovit ca 4 timmar på ett "dygn" av 33, upptäckte jag en ny sak om mig själv. Sömnbrist gör mig tydligen kreativ ;)

När klockan var typ halv 5 på eftermiddagen idag, började jag skriva på en låt som jag, helt spontant kom på med hjälp av ett konstigt sms från Ola. (han skickar sådanna när han är trött eller full, i det här fallet trött :P) Han hade skrivit "blåbärsklack", bara det, och ingen förklaring, i smset. Så jag tänkte då att jag skulle komma på en låt som förklarade hans sms ;)

Det gick såpass bra, att när jag hade den låten klar, började jag skriva vidare på en låt som jag börjat med tidigare. En låt som handlar om killen jag såg på tunnelbanan en morgon vars gitarrspelande och utstrålning gjorde mig helt varm. :) "I fell in love with your guitar", heter den xD

Men nu åter till blåbärslåten. Eftersom att den är så flummig, tycker jag att den passar för bloggen. ;) Jag har ingen möjlighet att lägga upp den sjungen på datan nu, för det skulle kosta mobilinternet som är så jävla dyrt, men texten kan ni få se ;) Copyrighted by Jennie Algotsson ofc ;)


THERE YOU GO:

VERSE 1:
I was out on a walk,
went on the streets,
feeling calm and pleased.
Got my heels on my feet,
my brand new shoes,
completely white.

BRIDGE:
If I'd seen the berry, 
it wouldn't have gone this far.
Yet I didn't,
and what happend?
Guess what...

CHORUS:
My blueberry heels,
mhm-mhm mhm mhm
My blueberry heels,
mhm-mhm mhm mhm

VERSE 2:
This berry had an infection,
that sperad,
all over the heels.
Made and instant connection,
made my heels,
completely blue.

CHORUS:
My blueberry heels,
mhm-mhm mhm mhm
My blueberry heels,
mhm-mhm mhm mhm

BRIDGE:
If I'd seen the berry, 
it wouldn't have gone this far.
Yet I didn't,
and what happend?
Guess what...

Yet I didn't,
and what happend?
Guess what...


Hahaha! xD Så nu när jag har delat med mig av en så nördig sak, är det er plikt att säga er åsikt...


VAD TYCKS? ;) xD


Hugs!
/ Algot

I watch superman fly away...


Just nu håller jag på att tagga till midsommar. ;) Det går ganska bra faktiskt :D Det ska bli kul :) 

Lär inte orka gå in och blogga imorn, så TREVLIG MIDSOMMAR till er! :D 

Tills vidare, när vi ändå är inne på låtar, den här MÅSTE ni höra! ;) Håller ni inte med om att det här skulle kunna vara en låt från Ginny till Harry Potter? ;) "He's got his mothers eyes, his fathers ambitions". Jag vet, jag är nördig, men that's me :D

Kärlek,

Jennie




Så JÄVLA fin. <3

Hörrni, LYSSNA på den här låten! <3 Den är så otroligt, underbart, fantastiskt fin! :) Jag har aldrig vart med om det som texten beskriver, men låten är ändå fast i mitt huvud och jag får mysrysningar när jag hör den. :)


Så ge den ett försök. ;)


Vad tyckte ni?







Drop everything now (test ;))

Den här listan hittade jag i Sofies blogg, och eftersom att jag inte har något jobb för tillfället, har jag plenty of time till att göra sånna här saker xD




MINA TRE FAVORITFÄRGER:

färg 1: Gul
färg 2: Kleinblå

färg 3: Mörkröd



I ÅR HAR DU:

Lärt känna en ny vän: Vän låter som att man är nära, och det kan jag väl inte säga. Men en ny bekantskap, ja :) Kristin från Tyskland :)
Fått ditt hjärta krossat: Det beror på hur man ser det. Hjärtat var redan krossat och ärret hade tejpats igen, men har fått veta en ny sak som rev upp ärret igen. :( 
Träffat någon som förändrat ditt liv: Nej, det tror jag inte.
Fått reda på att någon har pratat om dig: Haha, om du inte menar ett samtal jag fick från VRE om att en förskola hade tyckt jag tog för lite initiativ, så nej xD Och i vilket fall har jag fått massa positiva sånna samtal från VRE oxå ;)
Kysst en kompis: Nej xD

 


BLANDAT: 

Vill du ändra ditt namn: Nej, inte för tillfället :p
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Då hade jag en 90-tals middag med Spice Girls hos mig, mysigt :)
Vilken tid vaknade du idag: Enormt många gånger. :( Men sista gången var vid 11.
Vad gjorde du igår runt midnatt: Låg i sängen och läste :P
Någonting som du längtar till: Den 4 juli, då jag borde ha fått hem mina Forever-produkter som jag ska beställa den 1 :) Vill prova dem nu efter så mkt prat om den, dammit! xD
Senaste gången du träffade din pappa: I söndags.
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Jag skulle vilja ha någon slags definitiv kunskap om att allt kommer lösa sig. Inte hur, för det blir tråkigt att veta framtiden, men det vore skönt att veta att vad jag än går och funderar på, kommer det vara löst om en vecka, ett halvår, ett år, tio år eller så. Ofta löser sig ju saker så det kanske jag har egentligen, men det vore skönt att ha någon slags profetia (xD) som sa att allt skulle lösa sig (men inte hur). Sen skulle jag vilja ha lite bättre självkänsla oxå, but I'm working on it. ;)
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Bortsett från pappa som heter Jens i mellannamn, så: ja. :) Jens från Protus.
Vad gör dig irriterad just nu: Han som rev upp ärret i mitt hjärta. ^^ Poetiskt, I know. xD Jag blir oxå irriterad på att de i Skärholmen sa att jag borde kunna få jobb i juni, och nu (alldeles för sent för att söka nya jobb för tre veckor framöver) kommer och säger att jag troligtvis inte kan få det.
Långt eller kort: Ehm, beror på vad man snackar om? xD
Vad gillar du gällande dig själv: Min optimism. Min godhet. Och Fightern i mig. Bland annat ;)



DIN FÖRSTA:


Operation:
Måste nog vart när jag bröt armen vid 8/9 :P Fast det va väl inte helt en operation, men jag fick iaf gips ;)
Piercing: Räknas öron? Isf va jag väl 13/14, nåt sånt :p
Tatuering: Har ingen. Men jag säger som Sofie, framtiden är ett oskrivet blad ;)
Bästa vän: Första? Måste vart Caroline Starkman, då jag var 3 :)
Sport: Gick på nån typ av barndans när jag var 6 tror jag, så det isf xD Annars baletten när jag va 8.
Husdjur: Smillan & Pelle :) Rödörade vattensköldpaddor, och stora sådana ;)
Vaccination du minns: Jadu...Måste väl vart nån i Hässelbygårdsskolan? :P
Förälskelse: Samma kille som jag är irriterad på för tillfället.
Alkohol du drack: Ingen aning :p

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?


Läppar eller ögon
: Beror på. I'm an eye-person. Så ögon. Men läppar är trevligare vid kontakt ;) 
Kramar eller pussar: Det beror ju helt på på vilket sätt jag gillar personen xD 
Kortare eller längre: Och exakt VAD menar du här? xD xD
Romantisk eller spontan: Jag ser inte varför det ena måste utesluta det andra? ;) Som i Taylor Swifts låt: "Drop everything now, meet me in the pouring rain." ;)
Tatueringar eller piercingar: Piercingar kan nog va ivägen om de sitter i ansiktet eller så, så tatueringar känns mer okej :) Men det beror väl på, en piercing vid typ ögonbrynet är ju tusen gånger bättre än 100 tatueringar över hela kroppen :p


Att skriva låtar.



Jag önskar att jag var en så bra låtskrivare som Taylor Swift. Jag kände den känslan idag när jag stod och sjöng en av mina nyskrivna låtar. Det kändes bra, men inte perfekt. Det beskrev det jag ville, men inte klockrent. Hon lyckas däremot att beskriva saker mycket bättre i sina låtar. Visserligen vet jag ju inte hur nära de är de verkliga händelserna, men de många detaljerna får mig att anta att de är väldigt lika.


Tänk att bara kunna sätta sig med gitarren, klinka i några timmar och få ihop en låt som beskriver EXAKT hur man känner. Den förmågan har inte jag. Och kommer förmodligen aldrig att få, för jag är för otålig med mitt gitarrspelande xD Om jag nån gång känner den känslan utan gitarr, det återstår att se. Just nu känner jag den inte i alla fall.


Och det är frustrerande. Jag blundar genom den andra versen, men känner att stora delar av känslorna bakom de stängda ögonen liksom inte KÄNNS i texten.


Men vad är det man brukar säga...övning ger färdighet? ;)
Hoppas det är så med mig oxå xD


Kram!
/ Einnej

Taylor Swift är fan terapi!

I alla fall mot ärr i hjärtat.

Först var jag sårad. Då lyssnade jag på " a perfectly good heart". Då blev jag arg.
Då lyssnade jag på "picture to burn", flera gånger och på HÖG volym. Samt skrev ett ifrågasättande svar på facebook till personen ifråga.

Efter de här åtgärderna är jag, för tillfället, relativt lugn. ;) Har till och med lett lite ;O

Men eftersom att jag tror att frågan är en blanding av hjärtesår och pms, lär jag väl bli sur senare ikväll xD Då får det väl bli ännu mer "picture to burn", helt enkelt ;) xD Tills jag kommer över honom HELT. Och ärligt, den här gången.


Tack till er som orkar läsa mitt, i det här fallet, inte så positiva inlägg. <3

/ Algot




Ibland har man tur ;)

That's all I have to say. :D

RSS 2.0