4 tips

för att känna sig som hemma när man bor i ett annat land:





1. Youtube, kanal 5 play, osv - Oavsett om man som jag kollar på gamla Svensson Svensson-avsnitt på youtube eller om man kollar på nyare saker som typ "Sol, fest och oroliga föräldrar", finns mkt på internet nuförtiden. Utnyttja det och känn dig som hemma ;) Helt jävla awesome att somna efter ett Svensson Svensson-avsnitt på kvällen, eller äta middag framför youtubeklipp när man äter själv. :)

2. Svenskt godis - Risken med det är ju dock, som jag nu snart fått erfara, att godiset kan ta slut xD Men medans det varar är det trevligt. USA i all ära, men godis sköter svenskar helt klart bäst :D

3. Ät i sängen - Eller gör liknande saker som man bara vågar göra hemma. Går att kombinera på olika sätt. Äta middag i sängen framför Svensson Svensson t.ex. Eller äta svenskt godis i sängen framför Svensson Svensson - ännu bättre ;)

4. Ha en svensk kalender i lägenheten - dels är det skönt att hålla reda på svenska högtider och namnsdagar och sånt, dels är det ett sätt för mig att känna mig som hemma, eftersom att jag varje dag här river ur ett blad i kalendern, precis som jag gör varje dag hemma i Bagis :)


Med det sagt, nu återstår det att ta reda på hur jag ska göra när jag kommit hem och saknar USA ;)


Gonatt!
Hugs!
/ Algot

RSS 2.0