Dagens tankar som fick slåss om platsen i statusuppdateringen på fb...

* Har två gånger på en månad blivit misstagen för mamma på jobbet. xD (inte nannyjobbet utan VRE-jobbet) Why? X'P Ser jag gravid ut eller är det min otroliga mognad? ;) xD

* Hade en ascool mathiss på förskolan jag jobbade på idag :D Och jag fick äran att använda den ;) Så jävla kul, man bara satte in maten, tryckte på knappen och skickade ned dem till köket i våningen under. :D Jag kände mig som ett barn nästan xD Vad som gör det ännu coolare (och mig ännu barnsligare) är att de hade en likadan i "Hotell Gyllene Knorren", julkalendern 2010 ni vet ;)

* Åker till Kungsbacka imorn. :) Wiiie! :D


Hugs!
/ Algot



Bilden föreställer en kartong som flöt på vattnet när jag va i Kungsbacka förut. Helt random låg den där i floden. X'P Som flaskpost, fast i XL ;)

Gammal dagbok från 4:an...

Det blev ingen ridning igår. :( Hade ingen lust att riskera att bli sjuk igen, precis nu när jag ska till Kungsbacka. Det tog emot att ringa dock, för jag längtade mig sjuk efter att få träffa hästarna. :( Men förhoppningsvis kan jag rida igen i slutet av nästa vecka :) Håll tummarna för att det blir så!

I stället var jag dock duktig och städade ur mina lådor under sängen. Fan va mkt saker jag samlat på mig under åren! xD Hittade bland annat flera brev från Wolkert då hon var på sitt landställe i Skåne, vykort, saker jag pysslat ihop på fritids (mindes faktiskt nästan allting :O) och gosh vilken liten pysselmaja jag var! xD, Pokemonkort, gosedjur, etc. :) Åh, och så hittade jag en gammal dagbok från när jag va 10/11! xD

Så jävla kul! Jag hade skrivit på utsidan av dagboken att "LÄS ABSOLUT INTE UTAN MITT TILLSTÅND, DET ÄR HEMLISAR I!"...Och sen när jag läste dagboken, var den enda hemlisarna typ att "åhhh, jag är så kär i Ola" (han i pararellklassen som jag var "tillsammans ibland" med i lågstadiet, och att jag va hemligt kär i typ 4 killar i klassen i 4:an xD PATETISKT! Ack att vara ung och tycka det är det mest hemliga i hela världen...

Sen hade tydligen Jossan hittat dagboken nån gång och velat få läsa den men inte fått, och sen på kvällen hade jag skrivit i dagboken om hur arg jag var för att hon tjatade om att få läsa den  xD För den "va ju sååå hemliiig" ;) X'P

Så mycket annat djupt stod inte. Jag var nog inte så djup då xD Däremot hade jag skrivit detaljerat om hur det kändes då jag svimmade i klassrummet. Det va ju lite kul, för den händelsen minns jag ju :) Men i allmänhet var dagboken ganska lam. Kunde lika gärna ha vart en blogg. Om nu bloggar hade funnits på den tiden ;)



Anyway, nu har jag inte tid att blogga längre. Nu ska jag kasta mig i duschen, innan jag ska iväg och träffa Jossan :)

Hugs!
/ Algot

Good & Bad stuff.

Good stuff:

Fick min Taylor Swift-biljett igår! :D Can't wait till resan och framförallt konserten! Det ska bli så jävla kul!  ;) :D

Bad stuff:

Fick dem efter en hel veckas krångel! Eventim hade skickat mina biljetter till en tjej på Öland, hennes till en tjej i Skärholmen och tjejen i Skärholmens till mig! Klantigt kan man tycka, eftersom att vi alla hade betalat typ 160 kronor extra för att de skulle skicka dem till oss. Och så skickar de inte ens rätt! :S

Good stuff:

Det är bara 20 dagar tills konserten! :D 19 tills jag åker dit ;)

Bad stuff:

Jag tror jag har vinterkräkssjukan. :( Lär visserligen bli frisk snart eftersom jag vart hemma sen i fredags, men ändå. :( Har jag otur kan jag inte rida på tisdag!

Good stuff:

På lördag är jag nog frisk, och då åker jag till Göteborg (eller Kungsbacka då ;)) :D

Bad stuff:

Jag ska åka dit EXTREMT tidigt på morgonen. :( Men vill man spara pengar så får man stå ut med det xD

Good stuff:

Det ryktas om att Sofie kom hem i helgen? Kul! :)

Bad stuff:

Jag får inte tag i henne! :S xD Har ringt som en dåre hela eftermiddan, ingen svarar varken hemma eller på mobil :S


Och det va väl typ allt aktuellt jag kom på :p


Hugs!
/
Jennie

Vad du är söt, min kära lilla ponny!

Dagen har bestått av tre saker.


1. Barn - Passade Selma för första gången :) Det gick bra. Hon är väldigt söt den där ungen, speciellt söt när hon inte skriker och är glad då såklart ;) Men hon va glad för det mesta. ;) Hon hade nyss lärt sig klappa händerna (9 ½ mån gammal), så det gjorde hon stolt och tyckte det va kul. Gullunge!

Aldrig trodde jag heller att jag skulle, som vuxen, få nytta av mina gamla favvobarnfilmer. Men jodå! Mary Poppins hjälpte mig att natta ungen när hon skulle sova eftermiddagssömn. ;) "Feed the birds" sjöng jag för henne, flera gånger, om och om igen, och tillsist somnade hon. :) Ska passa henne imorn oxå.

2. Bilkörning- Körde till Harry och Sofia, det längsta jag nånsin kört själv. ;) Sen från dem mot Ekerö. Vilket inte var det lättaste, för jag hittade inte ut mot Kristineberg och hamnade därför bortom Solna (Jävla E4/E20! xD), mitt i rusningstrafiken. Så tid tog det, men fram kom jag. Precis i sista minuten typ. xD Och sen efter ridningen körde jag hem igen från Ekerö.


3. Ridning - Min första riktiga ridlektion i gruppen jag ska rida i nu. Och vet ni det roliga? Det va HOPPLEKTION! xD Så där kommer lilla jag, som förutom provridningen inte har ridit på ett och ett halvt år, och ska sätta mig på en frammande ponny och hoppa RIKTIGA hinder! xD Men det gick bra :) Lite rostig början, men när jag fått in tänket gick det bättre :) Gruppen var trevlig, och hästen jag hade, Fantasia, va bra :) Fast hon bits! :O Inte när man rider då, men när man står och håller henne får man passa sig xD Söt va hon iaf :D


Rubriken blev en blanding av 1;an och 3;an. Barnlåt och ponnies ;)


Föressten, jag skrev som sagt fel i förra inlägget. Internationella melodifestivalen är i maj, inte i mars. Så jag kommer inte alls va där två dagar innan. Men två månader och två dar innan iaf ;)


Nä, nu ska jag sova. Behöver energi tills barnpassningen imorn ;)


Gonatt!
Kramar!
/ Jennie


Lycka.

Just nu är jag sådär sprillandes lycklig som man ibland är. Vill ni veta varför? ;)


1. Jag fick ännu ett jobb idag. :D Ett barnvaktsjobb till Harrys (han som va med och grundade Protus) lilla 9,5 månaders bäbis Selma :) Hon är så underbart söt :D Och hennes föräldrar är underbara. :D Så det blir nog ett bra jobb :)

2. Jag har upptäckt att jag är i Düsseldorf två dagar innan melodifestivalen, alltså den internationella finalen :D Coolish, visst? ;) :D

Och bara allmän glädje :)

Hugs!
/Jennie

Fuck jantelagen; jag är cool!


http://www.youtube.com/watch?v=1CPrzNr1b14

I'm gonna see THIS^ person live! :D I can't believe it! :D

Och själv på köpet! Jag är så otroligt cool och modig! :D

Flight tickets, hotell & concert booked! :D I'll probably get my cocnert tickets home tomorrow or friday!

WOOOOOHOOOOOOO! ;D




YES MAN!

Jag har bokat biljett till Taylor Swift i Tyskland! :D Så jävla glad! :D Kan iofs knappt fatta att det är sant än xD
Nu ska jag bara boka flyg och hotell imorn, men det löser sig nog :)

YES, YES, YES! :D

Glädjekramar!
/ Jennie

Something keeps me holding on to nothing




Kom och tänka på låten "Haunted" av Taylor Swift när jag läste http://ontravelingfoot.blogg.se/2011/february/natten-i-spokhuset.html#comment 's blogginlägg om "spökhuset". Därav rubriken till det här inlägget. Det är en så jävla bra låt! Älskar varenda del i den, fast jag inte kan relatera till den alls, så är det bara så underbar melodi och allt! Sen har de en slags sidomusik som spelas samtidigt som refrängen ibland, och den delen älskar jag extra mkt. :D Ett musikaliskt underverk, enligt mig. ;)

Hur som helst, det är i princip det som är i mitt huvud största delen av dagarna nu. Taylor Swift. Eftersom att jag för några dagar sen insåg att jag kanske kan se henne live i mars, då hon kommer till Europa! :D Så idag ringde jag, med en död hals och rinnsnuva, till både Norge och Tyskland. I Norge hade biljetterna sålt slut, bara på två dagar. :S Eller rättare sagt; i förrgår fanns biljetter, idag fanns inte. Själva biljetterna började säljas för länge sen. Men i Tyskland fanns det hopp. Dock är det i en stad jag aldrig hört talas om innan, Oberhausen, och det går inte ens flyg dit. Så vi får se om jag kommer iväg. ;) Ingen ska iaf kunna säga att jag inte försökt!

Och om jag kommer iväg, är jag modig. Inte bara för att det va en spontangrej, utan för att jag i sånna fall får åka dit SJÄLV. Eftersom att jag inte vet nån som kan följa med. Eller vill. För jag är typ den enda jag känner som gillar hennes musik, kanske med undantag från Jennie och Tatianas familj, men de bor ju i Nice respektive USA. ;)

Och det känns ganska spännande. Att klara sig i en främmande stad i Tyskland, visserligen bara en helg men ändå, helt själv. Kanske blir jag mer social mot främlingar då, när jag inte har nån annan att prata med :)

Men men, vi får se om jag ens kommer iväg. Jag ska hålla tummarna iaf! Kunde allt behöva den uppmuntran, nu när jag är så sjuk!


Hugs!
/ Jen


Rumpont och linebaneskjutsning

Okej, så när alla reselyllosar uppdaterar så duktigt om sin vardag kanske jag i kalla Sverige borde uppdatera om min oxå ;) Inte lika spännande som deras kanske, men rätt så spännande ändå ;)


Så, den här veckan har jag:


- Vart klasslärare två dagar i en tvåa i Alvik. Några stökisar, annars en trevlig klass :)

- Börjat rida igen. :D Ska börja på Ekerö Ridskola, mycket bättre än Äppelviken verkar det som! :) Jättetrevlig och bra ridlärare, fina hästar och framförallt LYCKLIGARE hästar. :) För de får va HÄSTAR, de får gå i hagarna och trivas då de inte rids. Så var det inte på Äppelviken. Ridlektionen gick bra, jag hade en fuxfärgad d-ponny som hetter Gimmi och va söt och bra :D Hon tyckte om att galoppera, vilket passade mig utmärkt ;) Hon tyckte däremot inte om att stanna när hon väl vart igång, vilket inte passade mig lika bra. ;) Men söt va hon! :D

- Fått ont i magen, rumpan, ryggen, axlarna, armarna och fötterna av ridningen samt jobbet ;) X'P

- Jobbat två och en halv dagar på en skola i Abrahamsberg. Den var verkligen jättetrevlig! Både ungarna, personalen och miljön! :) Får jag så kommer jag gärna tillbaka dit, för det va härligt! :D

- Sprungit runt och skjutsat ungar på linbana då vi va i parken idag ;) Blev träning det oxå, plus ridningen xD De fick ju aldrig nog liksom. X'P Så det blev jag som sa stopp :P

- Läst massa sagor för ungarna. ;)

- Fått ett jobberbjudande som barnvakt från en person jag ser upp till och gillar. Hoppas verkligen jag kan ta jobbet! :D

- Haft kör med nya körläraren. Och Gerd kom och hälsade på! Det va kul att se henne. :) Hon såg strålande ut, och hade peruk som verkligen inte såg ut som en peruk. Kul att se att det gått så bra! :)




Och det va väl typ allt xD


Kramar!
/ Jennie

RSS 2.0