Kängurun här!

Hej. Kängurun här. Mina senaste två studsplatser har varit bra! Eller mer än bra, awesome. :D Synd att behöva studsa vidare. :( Men sånt är livet för en känguru ;) Och även om man måste studsa så är det ju i alla fall soligt i öknen. Och sol är trevligt. ;)


Snart ska jag studsa utomlands. Det ska bli spännande!


Men efter det kommer jag hem igen, och slutar studsa för ett tag. Det ska bli jävligt skönt! xD


Kram!
/ Jennie "Känguru" Algotsson


Ps. Se min senaste facebookstatus för en bättre förklaring ;) Ds.

Gotland i bilder.

Resten får ni se på facebook ;)

All that I know is I don't know how to be something you miss!


"That July 9th, the beat of your heart. It jumps through your shirt, I can still feel your arms,
but now I'll go sit on the floor wearing your clothes."







Nu fattar ni min facebookstatus ;) xD

/ Algot

Den där känslan...

Känslan att ha typ 30 nya AWESOME låtar på mp3:n som bara väntar på att bli utforskade är såååå underbar! :D Till och med så underbar att jag lyssnar på dem nu, hemma i lägenheten, bara för att jag vill. ;)

Alla låtarna är placerade under kategorin "country", men i själva verket är det en extrem blandning. xD Allt från "Mikrofånkåt" med September till "Lollipop" med Mika,  "Wrong Baby Wrong" med Martina McBride och "Rap das Armas". ;) Men jag tror jag skrev in dem på country eftersom att det är i det området av mp3:n jag oftast befinner mig, alltså blir det lättast att hitta. ;)

Dessutom är det en jävligt rolig blandning att lyssna på Taylor Swift och Abigail Anderson's låt "We're just two cowgirls", för att efter höra "Just the way you are" med Bruno Mars. :) Det är kul att blanda. :D Jag må ha en mp3 utan "shuffle"-funktion, men jag kan shuffla själv iaf! ;)

Nu längtar jag tills imorn, då planen är att cykla in till Globen och köpa lite olika saker jag har behövt köpa länge men inte orkat, t.ex kludd så jag kan sätta upp tavlan som inte kan bli spikad på dörren. För då ska jag minsann nörda i mig musik hela vägen dit! :D

Hugs!
/ Jennie

Tillägg...

Fick nyss reda på genom "Making of Teenage Daughters" videon med Martina McBride att samma regissör som gjorde den videon gjorde några av Taylor Swifts videor, tex. "Fifteen" och "Mine". :)


Alltså även: jag har träffat en som träffat en som träffat en som gjort en musikvideo med Martina McBride ;)


Jag vet folk, jag är supernördig! :D Men så blir det när man är ledig och har fri tillgång till youtube ;) xD

Hugs!
/ Algot

En liten idé...

Kom på en sak för några dagar sen när jag var uttråkad.
Ni vet kanske att jag fick ta foto tillsammans med Taylor Swifts fotograf/webbsitekille då jag var i Oberhausen? Och att han i sin tur tog foto på oss till hemsidan? ;)

Iaf, här är den bilden på mig och han:



Om man nu tänker sig att det där innebär att ha träffats, att bara posera tillsammans på bild. Då kan man tillslut göra led som sträcker sig VÄLDIGT långt bort, och plötsligt är man inte så långt ifrån alla de där kändisarna som man beundrar och gillar.

Såhär:
Jag träffar Kamerakillen.
Kamerakillen träffar Taylor Swift.
Jag har alltså inte träffat Taylor, men jag har träffat en som har träffat henne.

Taylor i sin tur har dejtat Taylor Lutner. Han i sin tur har träffat Robert Pattinson, genom Twilight. Robert Pattinson har träffat Daniel Radcliffe, Emma Watson och alla de andra Harry Potter-stjärnorna. Då har jag träffat en som har träffat en som har dejtat en som har träffat en som har träffat Harry Potter-stjärnorna.

Taylor har också dejtat Cory Monteith. Han i sin tur spelade en biroll i Kyle XY. I det fallet har jag alltså träffat en som har träffat en som har dejtat en som har skådespelat i Kyle XY. ;)

Taylor har också träffat Tim McGraw. Vilket såklart leder oss till att jag har träffat en som har träffat en som har träffat Tim McGraw.


Ganska intressant, när man tänker sig det :) Världen är inte så stor ändå...


Hugs!
/ Algot



Concrete Angel

Martina McBride's låtar lyckas inte nå mig varje gång, men när de gör det är det magiskt. <3


Jag är inte ledsen över något speciellt, eller har pms, ändå lyckades den här låten & musikvideon, HELT SJÄLV, totaldränka mitt ansikte i tårar. :(


Barnmisshandel är fruktansvärt!




RSS 2.0