Varför man inte får vara glad på en mattelektion...

Okej, jag känner att det blir väldigt mycket klagoinlägg i bloggen, men det är liksom det enda jag har motivation för att skriva. xD (bortsett från filosofiska inlägg, som det innan) De glada sakerna är liksom inte nog motiverande för att blogga, för de kan man berätta om och sen bara gå och tralla på, men de jobbiga är skönare att skriva av sig. Så, jag har tre stycken klagomål idag. X'P (om någon ens läser min lilla stackars övergivna blogg, annars får jag i alla fall skriva av mig. ;) )




1. SL / Snön. Behöver jag säga mer? Allt krånglar pga snön, och det gör mig gaaaaaaaalen! Precis som många andra. Och eftersom att mina klagomål förmodligen inte är så unika, orkar jag inte gå in djupare på dem heller. Men BLÄ för lokaltrafik som inte funkar! :( Och jag vet, väldigt moget uttryckt haha. ;) Men skitsamma! Hur som helst, jag är inte den som klagar på snön. Jag älskar snö, vanligtvis. Men de här sista dagarna har jag varit en levande klagomaskin på sl, snön, kylan, sl, kylan, osv. xD Jag tror helt enkelt att det är såhär: några minusgrader snö tycker jag om. (om det inte blir trafikkaos då också då :p) Går det under -8 typ, då blir det jobbigare och det tycker jag inte om.

2. Matte. Hade matteprov idag. I onödan, visade det sig sen till och med, och det fick jag veta av Jennie, som inte ens går i min klass eller läser samma kurs. Väldigt trevligt att folk informerar en! (ironi) Hur som helst, så jag gick och skrev ett matteprov som gick USELT, när jag annars hade kunnat göra det den 15 Mars eller nåt sånt. Återigen: BLÄ! xD Och angående rubriken, så satt jag fast vid en fråga och filosoferade, kom på något roligt och fick hålla mig för att inte börja skratta. Varför det? Jo, för att matte ÄR inte roligt, och om jag är road kan jag inte fokusera. Alltså är det lika bra att sitta och glo tomt framför sig. Plus att jag inte ville störa de andra, såklart. xD

3. OS. Så överskattat! xD Förmodligen är det lite som melodifestivalen, fast värre eftersom att jag inte ens tycker OS är kul. Jag tar helt enkelt ut all min ilska på OS, skyller så mycket jag bara kan på OS och blir en tjurskalle såfort jag ser det på tv:n. X'P Försökte faktiskt titta med lite entusiasm idag. Det höll i kanske 30 sekunder. Nä, jag säger precis som jag och mamma brukar ropa såfort vi får tillfälle: 3 dagar kvar, 3 dagar kvar! ;) Nu vet jag iofs inte om det är 3 dagar kvar till OS slutar, eftersom att jag inte har brytt mig om att kolla upp det, men det är en bra motivation till att stå ut med eländet i alla fall.


Oh, och föressten, min favoritreklam på Tv Just nu:

*segt skidåkningslopp*  *spännande thriller/skräck-scen*
Vill du har riktig spänning? Byt till Tv4+, en OS-fri kanal! ;)

( LOVE IT :D)


Hugs!
/ Algot


Djur är smarta!

Vill ni läsa lite roliga kattcitat? Gå in här:

http://www.catquotes.com/catquotes1.htm

(av nån dum anledning fungerar in länkarna i bloggen, så ni får själva kopiera och klistra in, men tro mig; det är värt det :D :D :D)





Kom å tänka på det här igår (eller i alla fall att jag skulle skriva det i bloggen, resten har jag tänkt på innan oxå :p), men jag antar att det va så sent att jag inte ville blogga så jag sparade det tills idag.

Visst är djur väldigt smarta ibland?!? Speciellt katter. Jag menar, de där basic sakerna som inte ens vi människor klarar av som ärlighet, värdighet och tolerans, de gör katterna i sömnen. Tänk på det. Katter bryr sig inte om vad andra tycker om dem. Vill de ha något så ber de om det, utan att slingra in sig på omvägskringelikrogvägar och få för sig att den andra personen kan läsa tankar. Katter säger direkt till någon om de tycker att något är fel, men samtidigt är de duktiga på att ständigt visa uppskattning till dem de tycker om. Visst, kanske inte genom ord (blir ju lite svårt xD), men genom en hälsning och strykning längst benet då man kommer innanför dörren, en kelstund då man minst anade det, en puss i ansiktet eller nåt liknande.
(ja, Puma kan pussas, dock är det väldigt obekvämt eftersom att hon liksom stryker sitt ansikte mot mitt och inte bryr sig om riktigt vart hon träffar xD)

Och hur många människor gör så? (nej, jag snackar inte om att stryka sitt ansikte mot någon annans xD)
Hur många människor talar ständigt om för de de tycker om hur mycket de tycker om dem? Jag skulle gissa på; inte alla. Hur många människor säger alltid precis vad de vill, istället för att leka någon slags gissningslek så att den andra personen ska förstå vad man tänker? Antagligen: inte alla. Och hur många människor oroar sig aldrig för vad någon annan ska tycka om dem? Min gissning: inte alla.

Men katter gör precis alla dessa sakerna naturligt, utan att tänka på det eller reflektera alls. När de blir glad av att se någon så stryker de sig mot dennes ben, när de vill ha mat så jamar de högt och jag har väldigt svårt att föreställa mig att en katt någonsin skulle vara orolig för vad någon tyckte om denne.

Jag har även svårt att tänka mig att katter har fördomar om andra katter, innan de ens har träffats. Fast det ska jag väl kanske inte yttra mig om, med tanke på att jag inte kan säga säkert. xD

Och värdighet? Behöver jag ens säga mer än vad jag sagt innan? Om en katt känner sig oönskad/dissad/"let down", då går den bara därifrån med svansen i vädret. xD Alternativt morrar, rivs eller bits då, de två sistnämnda är iofs kanske inte lika bra. :p Gör alla människor så? NEJ!

Visst, jag säger inte att katter är helgon (även om de själva vill tro det xD). Jag säger bara att de är väldigt smarta ibland, och att vi människor faktiskt kan lära oss en del av dem. Även om vi kanske inte kan använda allt på samma sätt som dem, med tanke på vårat samhälle. (som ibland dock, faktiskt är smartare än katterna)


Mvh!
/ Jennie, vars lilla "helgon" just nu ligger på sängen och filosoferar. xD


Jag suger...

på att uppdatera! xD

Men se det från den ljusa sidan, då blir ni i alla fall mer överraskade då jag väl uppdaterar än om jag hade gjort det varje dag. Right? ;) xD

Hur som helst, med mig är allt finemang. :) Förutom lite snuva, men det överlever man. xD Och så träningsvärk då! :S Gaaah, jag ska aldrig mer göra situps hemma för att känna mig duktig! :( Haha nej då, där ljög jag. :P

Jag planerar faktiskt att göra det typ imorn eller övermorn också. När jag väl kommit igång vill jag ju fortsätta liksom. :) Kanske ska göra lite färre då dock. ^^ Bara jag gör det så. För det behövs! xD Gosh, jag är väl lika otränad som en okokt spagetti. :O Såfort nån petar på mig lite för hårt så brister jag. Inte okej! X'P Nä, nu ska det bli ändring! :) Säg välkomna till er nya kompis: Stål-Jennie! :D XD

Nu ska Stål-Jennie borsta tänderna och sen ska hon njuta av den ack så underbara kvällen före studiedag. :D Då man kan va uppe SENT mitt i veckan, utan dåligt samvete. (eller jo, men i alla fall utan att vara en zombie i skolan dagen efter X'P) Som jag var i fredags t.ex. ^^

Så, Gonatt och sovgott! :) Och önska mig lycka till med situpsen, haha. :p Det lär behövas! ;)

Kramar!
/ Ninni

RSS 2.0