Hej alla fans! ;) (model for a day)

Idag har jag kämpat. ;)  Eller först kämpade jag inte så mkt. Snarare segare mig igenom morgonen och tidiga dagen. Men det slogs tillbaka på mig själv. För sen blev det desto mer stressande. Och inte hann jag äta något heller. Missade bussen jag behövde ta, så jag fick ta cykeln.

Så gick jag ut, och märkte att cykeln var borta. OCH hjälmen! Så jag fick panik, sprang in igen och frågade brorsan om han hade tagit hjälmen. "Nä, vaddå?", sa han. Så sprang jag ut igen...Och insåg att jag hade lämnat cykeln och hjälmen i Spånga i förrgår.

Så vad gör man? En del skulle kanske tagit den senare bussen och accepterat det faktum att de skulle bli sena. Men inte Jennie. Så vad gör Jennie? Jo, hon springer ner till pappa och ber om att få låna hans cykel. Sagt och gjort, det gör jag.

Hjälmberoende Jennie åker därefter iväg, UTAN HJÄLM, på en ovan cykel som dessutom är lite för hög, för att hinna till Spånga och pendeln. I början blir det vingligt, men sen så småningom går det bättre och bättre. Förutom att man måste böja sig så långt fram (killcykel). Gah, SÅ irriterande! xD Iaf, hon trampar mot Spånga och ber till gud att hon inte ska ramla och att hon ska komma till Spånga oskadd och i tid.

Efter ungefär halva vägen hör hon något bakom sig. Bussen! Busseländet var försenat, alltså hade jag mycket väl hunnit med det om jag hade gått direkt hemifrån och inte tagit cykeln. Blä! :( xD I alla fall, gjort är gjort och Jennie cyklar vidare. Tillslut kommer hon till Spånga. Hon hoppar av cykeln (bokstavligt talat, man kan ju inte göra nåt annat på den där jäkla plåt (plåg )maskinen! :S xD) och springer mot tåget. Så kommer hon ner på perrongen och inser att pendeln bara går en gång i halvtimmen på helgerna. 19 över tåget går alltså inte. Därför går nästa tåg om tjugo minuter, och Jennie kommer definitivt bli sen. :S

Därför ringer Jennie till Steffie och förklarar det. Steffie förstår, och går med på att mötas på The Studio istället. Jennie går till korvkiosken och köper en hamburgare att äta som frukost (och lunch) och en liten hallon/blåbär-mer. Sen rusar hon till banken och tar ut pengar ifall hon skulle vilja ha bilderna. Därefter rusar Jennie och sätter sig på pendeln.

På pendeln äter hon hamburgare, och sen skyndar hon sig till tunnelbanan, hoppar på tåget mot hötorget, rättar till håret i fönstret på tunnelbanan och powerwalkar sen mot The Studio. Väl där är hon EN minut sen, vilket han i receptionen skämtsamt påpekar. xD

Därefter var det flera timmars väntan, sen sminkning och sen foto. ;) Resultaten ser ni HÄR;

(och känn er privilegrade, för den där jag sitter på trappan har jag inte ens lagt upp på fb ;) )












Fina va? ;)


Så: efter modellgrejen, när jag hade valt bilder och glatt åkte hem, uppstod ännu ett cykelproblem. För nu hade jag ju två cyklar i Spånga, men bara en Jennie. ;) xD Så jag tog pappas cykel hem, fast den här gången med hjälm på. Min cykel lämnade jag i Spånga för att hämta någon annan dag.

Allt gick bra, förutom vid trafikljusen för det är ju så jäkla svårt att hoppa ner från pojkcyklar, speciellt om man är för kort för dem. :S Man får ju liksom chansa på att man kommer levande av. xD :S Så kom jag till mitt kvarter. Cyklade förbi bandyplanen, mot våran uppfart, och tänkte att jag skulle stanna innan uppfarten så att jag fick mer plats att hoppa av på. Sagt och gjort, jag saktade ner farten, tog sats, hoppade...och föll. :(

Som tur är skadade jag mig inte mer än några skrubbsår och ett apdåligt humör. xD Men det kunde ju ha vart värre. :S Sen gick jag hem och nu orkar jag inte skriva mer om det. :p



Vad jag har lärt mig idag alltså:

1. Det är kul att leka modell i lagom mängder, men jag skulle aldrig klara av att ha det som yrke! :p
2. Bussar går bara TVÅ gånger i timmen på helgerna, och likadant med pendeln!
3. Ta ALDRIG pappas cykel mer! X'P


Gonatt sovgott! ;) xD
/ Algot


RSS 2.0