Konstiga Algot!

Idag har jag vart på konstigt humör! Det började i morse med att jag mådde illa då jag vaknade och därför inte ville äta någon frukost. Så jag tog ett glas mjölk och ett äpple innan jag åkte vill MHG-uppvisningen. (som btw va jättebra)

Väl påväg dit (och även en del där) va jag världens dagdrömmare! Huvudet va som dimma, jag kunde inte låta bli att sväva iväg i tankarna lite då och då. X'P Sen ändrade jag humör efter ett tag och blev någorlunda normal igen.

Och när jag kom hem och skulle laga lunch till mig, Alex och brorsan, va jag en riktig virrpanna! :O Pastan kokade över, colaburken jag drack ur lyckades jag aldrig hålla kolla på var jag hade ställt och jag sprang hit och dit utan att egentligen ha koll på något. X'P

Sen blev jag väl någorlunda normal igen för resten av kvällen, om man bortser från julglädjen, men det är väl liksom normalt då man julpyntar ;)
Och nu mår jag lite illa igen :/

Hugs!
/ Algot


Låt på huvudet & konstiga cravings :P

Kolla in mammabeckas blogg (bland mina länkar), hon har själv gjort en låt som hon sjunger i det senaste inlägget i sin blogg. :) Den är verkligen jättebra, har haft den på huvudet ett tag nu. Plus att hon sjunger superbra! :)

Igår va vi på bio; jag, Jennie, Steffi och Sofie. :) Det va jättekul, vi såg "A christmas carol/ En julsaga" med bland andra Jim Carrey som röster. Den va i 3D också, vilket gjorde den ännu coolare! :D När de i början svepte över staden med kameran, kändes det nästan som att man flög (alternativt åkte berg och dalbana) över staden! :D Ascoolt! Starkt tips iaf! ;) Tror att 3D är roligare än den vanliga versionen.

Har ni hört om konstiga cravings som en biverkning av svininfluensa-vaccinet? xD Well, nu har ni det iaf. X'P
Vaknade kl 4 inatt och va jättetörstig så jag gick ner och tog ett glas mjölk. Mådde genast bättre. Sen gick jag och la mig igen, brevid en sovande pojkvän som hade snott täcket. xD I alla fall, sov vidare och vaknade sen igen, minst lika törstig som innan. Så jag gick ner i köket, drack ett glas apelsinjuice och kollade på klockan. 04.45!
Under 45 min hade jag blivit vråltörstig, två gånger, då jag dessutom sov mellan gångerna! Weird! xD

Och nu sitte jag här med feber och ont i armen. :( Kanske bättre än vanliga svininfluensan, kanske inte. Hur som helst, är det inte kul! :S Men jag står fast vid det jag alltid har tyckt. Hellre hög feber än förkyldning! Det är mycket bättre, om man nu kan kalla det bra att va sjuk. :S xD Vilket man inte kan.

Nu ska jag tönta mig lite framför Sims. ;)
Kramar!
/ NiNNi

Då var man vaccinerad mot svinis :)

Utan några biverkningar. Hittils. xD Gr8! :D
Plus att jag har lämnat in filosofin (finally X'P),
ska på bio om några timmar och
ska va med Alex ikväll. :D
Liver leker! ;)

Nu ska jag snart äta skollunch,
om bara Steffi kommer tillbaka från
fysiken nån gång. xD

Kramar!
/ Fröken A


Fin v...eller nej. Jag är tyst. (att följa strömmen)



Föreställningen igår på Riddarfjärdens Gymnasium va väldigt bra! :) Deras ämne va så klockrent, handlade om att följa och anpassa sig efter grupper och samhället och att t.ex stå till höger i rulltrappan och gå uppåt om rulltrappan åker uppåt, att gå snabbt och rakt och med strömmen i tunnelbanegångarna (alá Centralen mellan Centralstationen och tunnelbanan) osv. Sen visade de omvärldens reaktioner från ett videoklipp de hade filmat då en tjej sprang ner för en rulltrappa som skulle uppåt. De såg inte glada ut, men ingen sa någonting typ. Mer "suck", "hallå", himlande ögon, osv. Klassiskt! xD

Sen visade de även bland annat en scen då några dansare spelade vanliga passagerare i kostym som gick omkring helt vanligt, stressigt och tråkigt och sedan några dansare som spelade just det;dansare, och som dansade omkring i mitten i danskläder. Tillslut började även de andra dansa lite. Svårt att förklara, men j*vligt bra var det iaf! :D

Kom och tänka på det idag också när jag gick på tunnelbanan; hur alla jäktade omkring som stressiga robotar, följde strömmen och inte gjorde något uppseendeväckande eller "ovanligt", något ingen annan gjorde. Och hur kul det vore om någon hade gjort det.

Jag kan iofs inte säga att jag själv är bättre. Såg en tjej på tunnelbanan t.ex med en väldigt snygg väska. Tänkte "ska jag säga det eller inte?". Jag menar, det gör ju bara personen glad om man gör det, inget annat. Men såklart vågade jag inte, och jag är inte precis ensam. "Det är ju en främling", "vem vet vad hon ska tro om mig då", "jag sa det ju inte såfort jag såg den, då kan jag inte säga det nu plötsligt" osv är tankar som kan komma upp. :S Sjukt tråkig attityd egentligen!

Men det är ju så det är. In public är man inte en individ, man är den del av en stor ström som forsar fram av stressande resenärer, försenade skolelever, småspringande kostymnissar osv. Väldigt få skulle komma på idén att köra hoppsasteg mellan centralstationen och tunnelbanan, sjunga julsånger eller något liknande och ännu färre skulle verkligen göra det. Men oj vad roligt om nån vågade göra det! Det skulle ju verkligen liva upp stämningen lite i den trista vardagen!

Någon som är med mig att försöka ändra på detta? :) Det behöver inte va något stort, men att t.ex ge en komplimang till en främling, le mot en stressad kostymnisse osv kan ju också göra skillnad. :)

Som sagt, var föreställningen väldigt bra! Den fick en att tänka efter. :) Och så dansade de såklart väldigt bra också. :)

Kramar!
/ Algot

Balett och internationella relationer (?!?)

Tjolahopp! :P

Första gången jag bloggar i skolan på jag vet inte hur länge! xD Och anledningen är helt enkelt uttråkning. Facebook har jag redan kollat, bilddagboken likaså och då fanns det liksom inte så mycket mer att göra än att blogga eller plugga. Och då valde jag blogga. ;) Haha nej, jag har pluggat en del också, men efter att ha skrivit typ en tredjedels sida eller lite mer, tog det stopp. xD

Konstigt egentligen, i bloggen kan jag babbla på som en galning utan att det tar stopp. :S (fast jag stoppar det för att inlägget inte ska bli alltför långt och tråkigt :P) Men uppgiften ska in inatt kl 23.59 iaf och den behöver inte vara klar för det är bara en första skiss. So I'm calm. :)

Anyway, ikväll ska jag på balett med Alex. :) Det ska bli trevligt! :D Hans gamla skola, årskurs 3:orna ska ha uppvisning på sin projektföreställning. Den låter jätteintressant och det blir nog nice. :) Jag gillar föreställningar och sånt, borde gå på det oftare. Och musikaler! Me like, me like! Nä, jag får förbättra det ;)

Nu ska jag nog plugga ändå, så att F har någonting att kommentera då han läser min skiss. xD Annars känns det ganska meningslöst att lämna in den för feedback. Men hittils har jag skrivit typ 1 1/3 sida. Och mer ska det bli. X'P Och om typ 20 min ska jag ha möte med D och diskutera svenskabetyget. Jag måste ha MVG! Paniiiik! xD

Ha det bäst alla, och glöm inte att det bara är typ 4 dagar kvar till helgen! ;)
Hugs!
/ Ninni


Grattis Nisse! :D

Jossan blev 18 idag. :) GRATTIS än en gång! ;P



Ser fram emot våran nostalgikväll! :)

Storasyster och lillebror mår bra nu xD

Hugs
/ Algot

Jag tror på tomten, att han kommer hem, dit där jag bor!

BLÄ på att mamma köpte julmust idag. :( Jag får ju inte dricka förrän om en vecka typ! xD Nu har vi både julmust och pepparkakor hemma och jag har inte ätit/druckit ett dugg! Är man duktig eller är man DUKTIG? ;)

Hur som helst, så är det synd om duktiga mig. Jag är nämnligen sjuk. :( Massa kompisar är ute (eller ska ut iaf xD) och fira Jossan som blir 18 imorn, själv sitter jag hemma, omyndig och förkyld. :( Men om 1 månad och 3 dar så..;) Då är jag myndig! (och förhoppningsvis frisk! X'P)

Men jag tänkte faktiskt gå och kolla upp det där med immunförsvaret...Jag menar, det är inte normalt att bli sjuk så ofta som jag blir! :( Och om det mot förmodan är det, vill jag ha tips på hur jag ska få mitt immunförsvar att stanna på jorden oftare! Jag äter vitlök, jag äter apelsin, jag tränar, jag sover skapligt (kanske lite för lite, men jag vet många som sover mindre och ändå inte blir sjuka så ofta!) och jag tar hand om mig på alla möjliga sätt, ändå blir jag sjuk så jävla ofta. :( Nåt skumt är det...Och det skumma ska jag kolla upp och helst utrota! Typ nästa vecka, eller nästnästa. När jag hinner. :)

Btw, medans ni väntar på julmyset...Lyssna på den här underbart gulliga låten! :D

Tomten jag vill ha en riktig jul - Busungarna



Jag har sagt det förut och jag säger det igen!




Mysteriet på GrevehoLm = så jävla bra! :D
Mysteriet på GrevehOlm = en av de bästa julkalenderarna ever! :D
Mysteriet på GreVeholm = lika mysigt varje gång man ser det! :D
Mysteriet på GrEveholm = KÄRLEK! :D

Då var de 24 avsnitten sedda för den här gången. Nu väntar jag bara på December, så jag kan börja kolla på Julens Hjältar (och årets julkalender om den bra, eller inte helt omöjlig att se iaf, som Allram Est var :P). Och på att min dvd med Sunes Jul funkar, men det är väl att hoppas på för mkt :(

Kramar!
/ Jennie, som blir 18 år om 35 dagar och 5 min. xD



A lie? Or some kind of rebirth?

En del människor är väldigt svåra att förstå.

But then again, we all are.

Hur som helst så hade jag tydligen fel.

And I shouldn't give a damn about it.

För er (okej, Wolkert) xD

som frågade efter länken till mammabeckas blogg, den är bland mina länkar nu. :)

Verkligen tips för alla som läser min blogg att läsa! Jag tycker verkligen den är jättekul! :) Sen är det ju en fördel om man följer den ett tag också innan man yttrar sig, men hennes sätt att skriva är så kul att det kanske inte behövs! ;D

Kramar!
/ Algot

Ps. Fick MVG på svenska B nationella, muntliga delprov A. Inte illa! ;D Ds.


Sweeties! :D

Till Sofie (svar på din kommentar i förra inlägget):
Säger tjejen som lägger sig halv 5 en vardagskväll :P

Haha, jag måste bara visa en gullig sak jag såg nyss på datan (då jag sökte profilbilder till bloggen, checka in ändringarna in infotexten btw ;P)




Nån av de där små krabaterna är Puma! :D Nån av de där små bäbisarna är vilden som just nu ligger i mitt knä och nafsar på min arm. xD I bet that it is the first one, den ser busig ut. Men hon vill inte berätta det för mig, så jag lär nog aldrig få veta vem av dem. :( :P Anyway, ni som träffat Puma lately, visst är hon lik sin mamma!? :O Mamman ser också ut att ha ganska litet huvud (minns inte, det va ju mer än två år sen jag såg henne), så det kanske ligger i generna. :) Sötheten gör det nog iaf ;)

Hugs!
/ Matte-Jen-som-trots-rivsår-på-handen-älskar-sin-lilla-katt x)

Back then I swore I was gonna marry him someday, but I realised some bigger dreams of mine...


"When all you wanted, was to be wanted. Wish you could go back, and tell yourself what you know know"

Inte för att jag önskar att jag kunde gå tillbaka, men i alla fall. :P Eller jo, kanske lite. :P Men inte för att ändra något. Everything happends for a reason. Or not everything, but some things.

Satt nyss och läste min gamla blogg från då jag var 14/15 år. HAHA, tänk va dum jag va då ibland. xD Detta säger jag med kärlek, och om några år kommer jag säkert sitta och skratta åt det här inlägget, "som om den naiva 17- going 18- åringen jag var då kunde något om livet". xD Men seriöst, mer än då jag var 14/15, vet jag i alla fall nu. ;) Och det är väl tur det. :D

Nä, nu ska jag sova. :P Inte bra att sova på eftermiddan. xD Man blir så pigg på kvällen då. But I had to. X'P
Avslutar med ett youtubeklipp med Taylor Swifts låt "Fifteen". :)
Gonatt sovgott!
Hugs!
/ Jennie




Bra film. Dålig dag.

Tänkte skriva lite seriöst för en gångs skull. :P Lovet har vart bra. :D Orkar inte uppdatera listan och allt blev inte som jag hade tänkt mig eller som det står där, men det mesta blev bättre. :D Förutom att jag inte kunde träffa Lucia och att jag inte tränade på hela vecka 44 (helgen innan, men inte sen). :S Bläh. Dåligt samvete! Får väl bättra mig den här veckan ;) Typ...:S xD

Dagen har vart dålig. Såg en jättebra film på Engelskan, filmversionen av "To kill a mockingbird". :D Slapp matten också, Graham skulle gå hem för han hade sjukt barn. Men där va väl typ de bra sakerna med dagen. :S Plus att jag nyss blev överraskad av en leksaksråtta och en buskatt som strök sig runt mina ben då jag satt och skrev. Haha, charmtrollet! :D

En till bra sak iofs, har fått ändra PH-tid. :D Usch vad jag blev sur på min tid idag, få stressa från den försenade engelskan till en PH-tid mitt i lunchen, och sen (om jag hade haft matte) ha 15 min på sig att äta, då typ alla andra har lämnat matsalen. :S

Lite fler dåliga saker; jag är avundsjuk på killar! :P Visst, de har väl kanske också små kroppsliga problem, men de slipper i alla fall PMS, röda damen, magont, trötthet, etc etc en gång i månaden. :( (och alltför ofta just då man INTE vill ha det) Unfair! X'P Mother nature kan väl i alla fall överväga att vända på rollerna, nu när så många andra könsroller har minimerats? xD

Inte det? Nähä, då ska jag nog sluta skriva nu, med risk för att annars ösa ur mig dåligt eftertänkta kommentarer. xD

Hoppas ni hade en bättre dag än moi!
Hugs!
/ Jennie

RSS 2.0