Sammanfattning över vad jag hittade


Misslyckande:
Om du drömmer att du misslyckas med något betyder det att dina ansträngningar ska krönas med framgång.


Teater: Drömmer du att du befinner dig på en teater är det ett varsel om att du kommer fälla många tårar över något som inte kan göras ogjort.

( dock var det ju en musikal, men det lyckades jag inte hitta ^^)


Vänner: Drömmer du om en vän kommer ditt bankkonto att växa.


Äta: Om du drömmer att du äter är det ett dåligt tecken. Är du affärsman kommer du att förlora pengar genom slarv. Förmodligen glömmer du att begära ett kvitto på en leverans. Hur stor förlusten blir är beroende av den kvantitet mat du har på tallriken i din dröm. För den förälskade varslar drömmen om känslokyla, gräl och skilsmässa. Den som drömmer att han äter människokött får ägna sitt liv åt hårt arbete och ständig oro. Att äta fett eller salt är ett tecken på skvaller. Att äta ost är ett förebud om en vinst.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Annat lexikon:


Ensamhet: En vanlig dröm som kan ta sig olika uttryck. Du drömmer kanske att du är ensam i ett stort hus och går ur rum i rum, öppnar alla dörrar och tittar in, men ingenstans finns någon människa. Drömmen kan bli allt mer mardrömslik, din ångest tilltar. Var är alla människor? Drömmen symboliserar en längtan efter gemenskap, efter lycka. Du kan också drömma att du är ensam ute i naturen, kanske går utmed en öde strand. Först känns det behagligt, men sedan brukar drömmen få en allt mer hotande karaktär. Du vet att det finns människor någonstans, men du kan inte se dem. Tolkningen är även i detta fall ett behov av gemenskap.


Musik: Att drömma att man hör musik betyder nästan alltid med säkerhet att man är förälskad, och musiken uttrycker graden av ens kärlek. Lugn musik betyder således att man är nöjd och harmonisk, stark och hetsig att man är förvirrad och orolig. Känslorna kan vara intensiva och passionerade, men man är osäker på om de är besvarade.


Teater, Själv spela: ungefär samma tolkning som under hålla tal.
Tal, själv hålla: en vanlig dröm som ofta kan övergå i en mardröm. Du står inför ett auditorium och väntas ta till orda. En känsla av vanmakt griper dig. Förklaringen kan vara att du känner osäkerhet i tillvaron och inte orkar med de förväntningar som ställs på dig, vare sig det gäller arbete eller känslor.


Äta: En vanlig förekommande dröm är att man äter. Sker det tillsammans med andra tyder det på att man längtar efter gemenskap, någon att "dela sitt bröd" med - man fruktar ensamheten. Det kan också tolkas så att man är i behov av kärlek och omtanke, vilket symboliseras av god mat.





Det får räcka :p Den jag tror mest på är nog den om "misslyckanden", dock. ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0