Norrland, smakprov iaf. X'P



Bara för att jag är på blogghumör nu, så får ni ÄNNU en bild från Norrland. ;) (kolla bilddagboken för den andra :P)
Den här föreställer farmor och farfars vardagsrum, samt delar av ett annat litet rum. :) Ah, längtar nästan dit bara jag ser bilden. :) Lycksele i mitt <3. Och resten av Norrland likadant. <3 Eller där jag har vart iaf. xD Me he måst ni ju förstå! ;) He kan ju som int va så svårt. ;)

Ser ni hundkorgen med den vita filten? Där borde Tuffa vara, men där är hon nästan aldrig.
(eller jo, men inte när vi är där för då blir hon så glad och busig xD)

Ser ni kanten av vardagsrumsbordet, varpå bakom det sticker ut något svart? Till höger om det svarta, utanför bilden, är farfars fåtölj. Där brukar han sitta efter maten, med fötterna på fotpallen, titta på tv och då och då säga:
- Jaa, he e sådära me livet!

Ser ni balkongdörren, längst bak på bilden, som skymtar fram bakom gardinerna? Ute på balkongen brukar vi människor sitta på somrarna och fika. :) Tuffa har tre (fyra om man räknar med att ibland tigga fika) saker hon brukar göra där;
1. Leka
2. Ligga i tre sekunder på bänken eller mattan (de har en grön mattliknande grej som täcker hela balkonggolvet), innan hon tröttnar och gör någon av de andra två sakerna (tre om man räknar med att tigga fika).
3. Stå lutad mot balkongräcket (det är som blockerat med trä, så hon kan inte ramla ner) och skälla på hundar, människor, bilar och typ allt egentligen som går förbi. xD

Och här har vi "the queen" herself. ;) Visst är hon söt?! :D



Mer bilder kommer, nån gång. xD
/ Ninni

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0